Spasovski Update

Hierbij de winter Update over hoe het Spasovski’s vergaat. Open het PDF en lees de originele brief of lees de vertaling daarvan…

winter 2015

Waardevolle tijd in Macedonië
We zijn dankbaar en gezegend dat we leven in Macedonië. We zijn dankbaar voor de dingen die hier gebeuren. God heeft ons geroepen om kerken te leiden in Macedonië en om de gemeentes toe te rusten en nieuwe gemeente leiders in dit land op te leiden.

We zijn actief in de kerk en op het zendingsveld, maar tegelijk kan dat alleen goed gaan als we erkennen dat we dat niet uit onszelf doen, maar doordat God Zijn genade in ons leven uitwerkt in ons leven. Dit jaar was een vreugde voor ons, want we hadden enkele geweldige conferenties waar we alle leden van het Christelijke Centrum Macedonië uitnodigden. We hadden een hele mooie tijd.

Rebecka en ik startten een jaar geleden een jeugdgroep. De groep is gegroeid en nu dragen we de groep in stappen over aan andere leiders van onze kerk die deze groep jongeren verder zullen leiden. In Skopje kunnen wij nauwelijks wachten op de zondagochtenddienst. Daar vieren we en aanbidden we de aanwezigheid van God door Zijn Heilige Geest. De zaal waar we nu samen komen is te klein geworden, dus we zijn op zoek naar een ander, groter gebouw waar we meer mogelijkheden hebben voor andere activiteiten.

Als gezin zijn we nu in een nieuw ‘seizoen’ aangekomen. Rakella is nu tiener en de andere drie groeien als kool. We zijn allemaal gezond en in goeden doen en als ouders zijn weij blij dat kinderen actief deelnemen in het gemeenteleven. Ze hebben een open hart om meer over Jezus te leren.

We zijn dankbaar voor jullie gebed en voor hen die ons bijstaan in wat wij geloven dat God aan het doen is in Macedonië.

Wij danken hen die ons financieel steunen.
Moge God u zegenen met de overvloed van zijn genade.

Zoran en Rebecka Spasovski

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.